Kuřecí prsa, mrkvovobramborová kaše, tatarka pro HIT Ingredience: Placky: Kuřecí prsa - 2 ks 1 vejce z volného chovu nebo 5 křepelčích vajec Hrst přírodního strouhaného tvrdého sýru Kukuřičná strouhanka Kousek cibule Sůl, stroužek česneku, pepř Kaše: Mrkev Brambory Mletý kmín Rýžové mléko Kousek másla Tatarka: 8 křepelčích vařených vajec cca 50 ml rýžového mléka lžička jablečného octu sůl, pepř podle chuti trochu cukru salátová okurka kousek cibule maximálně lžíce oleje Postup: Kuřecí prsa pomeleme, přidáme sůl, česnek, pepř, vejce, postrouhaný sýr. Důkladně promícháme. Obalíme v kukuřičné strouhance. Dáme si na plech pečící papír, který pomažeme sádlem nebo olejem. Pečeme do zlatova na 180 stupňů. Na kaši si dáme vařit mrkev a brambory (množství podle strávníků) společně se solí a mletým kmínem. Uvaříme do měkka, slijeme. Pošťoucháme a přidáme ohřáté mléko s kouskem másla. Na tatarku si uvaříme křepelčí vejce. To trvá cca 3 minuty, můžeme nechat chvilku déle. Vychladl...
Komentáře
Okomentovat
Děkuji za váš komentář. Ať se vám daří :).