Gnocchi s hlívou ústřičnou

 Gnocchi s hlívou ústřičnou


Ingredience:

  • Tuk
  • Cibule
  • Hlíva ústřičná
  • Hladká mouka
  • Smetana na šlehání
  • Mléko
  • Sůl, pepř, mletý kmín
  • Gnocchi

Postup:

Na tuku jsem si opekla cibuli. Přidala jsem pokrájenou hlívu, dále jsem přidala sůl, mletý pepř, mletý kmín. Hlívu jsem podusila. Poté jsem zaprášila hladkou moukou, zalila smetanou ke šlehání a vařila do zhoustnutí omáčky. Pokud je omáčka moc hustá, ředíme mlékem. 
Gnocchi uvaříme podle návodu. Poté se všechno promíchá dohromady, ale nemusí. Můžou se naservírovat gnocchi a omáčku na to. Já to mám ráda promíchané už rovnou dohromady. 



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kuřecí prsa, mrkvovobramborová kaše, HIT tatarka

Kutná Hora tipy na restaurace