Vytvořila jsem pro histaminiky super vychytávku Je to už nějakou dobu, co se potýkám s histaminovou intolerancí. Tak jsem si i sama nějaké recepty vymyslela. A právě ty recepty, které jsem i sama vymyslela, jsem zařadila do histaminové příručky. Tu jsem nazvala Histaminová příručka recepty . Je v ní 18 receptů na pomazánky, polévky, hlavní jídla. Do budoucna chci napsat další příručku s recepty. Některé už mám vyzkoušené, některé teprve chci zkoušet. Vymýšlím si kombinace jídel podle toho, co se k sobě hodí a podle toho, co my histaminici sneseme. Kdybyste měli o příručku zájem (posílám v PDF či mohu nechat vytisknout a poslat na adresu), dejte mi vědět. Cenově vyjde do 549 Kč i s tiskem a poštou :). Můj e-mail pro kontakt: MoncaVarg@seznam.cz
Populární příspěvky z tohoto blogu
Plněné bramborové knedlíky se zelím Ingredience: Knedlíky: 500 gramů vařených brambor 250 gramů hrubé mouky 1 vejce + 1 žloutek špetka soli šunka vcelku nebo uzené Zelí: kysané zelí cibule syrová brambora sůl, pepř cukr Postup: Uvařené brambory jsem nastrouhala najemno, přidala mouku, sůl, žloutek, celé vejce a vypracovala těsto. Šunku(v tomto případě na foto) jsem si pokrájela na kostičky a naplnila knedlíky. Plněné knedlíky vaříme asi 18 minut. Zelí jsem neproplachovala a dala vařit, asi tak po 40 minutách jsem do něj přidala najemno nastrouhanou menší bramboru - na zahuštění. Cibulku jsem si osmažila(trochu více i potom navrch). Cibulku jsem přidala do zelí a ještě povařila společně do změknutí brambory. Dochutila solí, pepřem. Manžel má rád kyselé zelí, ale já a děti nasladko. Část zelí jsem odebrala a dochutila cukrem. Podáváme s osmaženou cibulkou.
Komentáře
Okomentovat
Děkuji za váš komentář. Ať se vám daří :).