Vytvořila jsem pro histaminiky super vychytávku Je to už nějakou dobu, co se potýkám s histaminovou intolerancí. Tak jsem si i sama nějaké recepty vymyslela. A právě ty recepty, které jsem i sama vymyslela, jsem zařadila do histaminové příručky. Tu jsem nazvala Histaminová příručka recepty . Je v ní 18 receptů na pomazánky, polévky, hlavní jídla. Do budoucna chci napsat další příručku s recepty. Některé už mám vyzkoušené, některé teprve chci zkoušet. Vymýšlím si kombinace jídel podle toho, co se k sobě hodí a podle toho, co my histaminici sneseme. Kdybyste měli o příručku zájem (posílám v PDF či mohu nechat vytisknout a poslat na adresu), dejte mi vědět. Cenově vyjde do 549 Kč i s tiskem a poštou :). Můj e-mail pro kontakt: MoncaVarg@seznam.cz
Populární příspěvky z tohoto blogu
Hovězí roštěnky s bulgurem Ingredience: 800 gramů hovězího masa 2 cibule 150 gramů slaniny vcelku sádlo 3 lžíce hořčice hladká mouka na obalení sůl, pepř, mletý kmín vývar (nejlépe hovězí) - litr dvě hrsti sušených hub bulgur nebo rýže POSTUP: Hovězí maso jsem nakrájela na plátky, osolila, opepřila, pomazala hořčicí z obou stran, obalila v hladké mouce a na rozpáleném sádla nechala zatáhnout. Potom jsem maso přendala do pekáče, posypala jsem mletým kmínem, zalila vývarem. Slaninu jsem si pokrájela na kostičky, nechala ji vyškvařit. Potom jsem přidala pokrájené cibule najemno a opekla do zlatova. Slaninu s cibulí jsem přidala k masu. Pekla jsem 2 hodiny přiklopené. Poté jsem odklopila, přidala jsem propláchnuté sušené houby, přiklopila a ještě jsem dopékala cca 20 minut. Jako ideální příloha je rýže, na fotce je s bulgurem .

Komentáře
Okomentovat
Děkuji za váš komentář. Ať se vám daří :).