Nakládané hermelíny

Ingredience:

  • 4 hermelíny
  • cibule
  • olej
  • feferonka
  • česnek
  • grilovací koření, provensálské koření, mletá paprika
  • celý pepř 5 ks, nové koření 5 ks, bobkový list 2 ks
Postup:

Hermelíny jsem si podélně rozkrojila, nejlépe nožem na sýry. Ale když nemáte, postačí ostrý nůž. Na půlku jsem nasypala provensálské koření, na druhou mletou papriku a grilovací koření. Na jednu půlku jsem pokrájenou cibuli na plátky a rozetřený česnek. Tak udělala i ostatní, vrstvila jsem do sklenice. Zalila jsem olejem, přidala zbytek cibule, přitlačila, přidala feferonku, uzavřela. 
V lednici jsem nechala asi tak týden uležet. Pokud se vám doma nechtějí dělat hermelíny, na konci článku najdete malý tip.

Dobrou chuť!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kuřecí prsa, mrkvovobramborová kaše, HIT tatarka

Kutná Hora tipy na restaurace